Koppert Biological Systems

HomeKoppert Biological Systems

Koppert

HOOFDKANTOOR

Voor Koppert Biological Systems hebben wij in twee fases, 2010 en 2016, een nieuw hoofdkantoor, conferentieruimte, restaurant, en laboratoria ontworpen en gerealiseerd.

GOLVEND DAK

De Laboratoria zijn in een hoek tegen de productieruimte geplaatst en vormen het stevige fundament voor het bedrijf zowel letterlijk, als figuurlijk in de architectuur. Het golvende extraverte dak van het hoofdkantoor is geankerd in dit stevige fundament van onderzoek.

LICHT ATRIUM

Het hoofdkantoor is georganiseerd rondom een groot licht atrium. In dit kantoor worden klanten en gasten ontvangen van over de hele wereld. Medewerkers en bezoekers ervaren door het hele gebouw de transparantie, licht en lucht die in hoge mate de kwaliteit van het gebouw bepalen. Binnenwanden en gevels zijn waar mogelijk transparant uitgevoerd, zodat onderling contact tussen de medewerkers sterk wordt bevorderd.  Daglicht dat via de gevels, atrium en serre het compacte gebouw binnen wordt gelaten kan zo ook diep in het gebouw doordringen.

HOOGWAARDIG

Het familie bedrijf Koppert heeft een lange termijn visie en dat is ook terug te zien in de uitwerking van het gebouw. Afgewerkt met hoogwaardige duurzame materialen en een flexibele inrichting zodat toekomstige aanpassingen makkelijk zijn op te vangen.

 

Het gebouw maakt gebruikt van de restwarmte uit het productieproces, de daken van de laboratoria zijn voorzien van sedumdaken en PV panelen. Optimale daglicht toetreding draagt verder bij aan een duurzaam en gezond gebouw.

Koppert - 11
Koppert - 10

In dienst van Habeon Architecten ontworpen

In samenwerking met RBArchitecten  en Sprank Interieurprojecten

color
https://www.m-architects.nl/wp-content/themes/maple/
https://www.m-architects.nl/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off