HOUT OP BESTAAND

HomeHOUT OP BESTAAND

LICHTE HOUT CONSTRUCTIE.

Bij het gebouwcomplex van één van onze opdrachtgevers hebben wij een houten kantoor ontworpen. Het nieuwe kantoor is zo ontworpen dat de fundering van een te slopen gebouw kan worden hergebruikt. Hier was een lichte nieuwe constructie van belang. De constructie van het gebouw is ontworpen in Cross Laminated Timber (CLT) massief houten elementen. Binnen in het gebouw blijft die constructie met haar eigen uitstraling grotendeels in zicht. Voor de gevels van het gebouw is gekozen voor een stalen gevel beplating met een kleurstelling die aansluit mij de uitstraling van het gehele complex.

Houten Kantoor_exterieur7_m-architects
Houten Kantoor_interieur2_m-architects

GEZOND.

De entree heeft met een dubbele hoogte en licht kader extra nadruk gekregen. Grote glas puien zorgen voor veel daglicht in het gebouw. Samen met een hoogwaardige energiezuinige installatie maken we een gezonde werkomgeving. Zo is de temperatuur per ruimte instelbaar, wordt ventilatielucht met lage snelheden in geblazen en kan er altijd een raam worden opengezet.

Het nieuwe kantoorgebouw is zodanig ontwerpen dat het flexibel is in te delen en makkelijk is aan te passen.

Houten Kantoor_Gevel1_m-architects

Ontworpen in samenwerking met:

Laminated Timber Solutions

Impressies door m. architects.

color
https://www.m-architects.nl/wp-content/themes/maple/
https://www.m-architects.nl/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off